ZONGULDAK / EREĞLİ - Cumhuriyet Ortaokulu

ÜÇLER SARIKAYA - OKUL MÜDÜRÜ

Almanya`nın Düsseldorf Sehrinde dogdu. ilk ve orta ögrenimini ANKARA/SEREFLİKOÇHiSAR Ilçesinde yapti Daha sonra cumhuriyet üniv iktisadi idari bilimler fakültesi iktisat bölümünde 1 yil okudu. 1996 yilinda SDÜ Burdur Egitim fakültesi SInIf ögret Bölümünü kazandi. 4 yil sonra 2000 yilinda mezun olup Ardahan- Hanak ilçesi sevimli köyü ilkögretim okuluna atandi. burada 1 yıl görev yaptıktan sonra Şırnak cizre vatan ilköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.2001-2005 yillari arasinda CIZRE vatan ilkögretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapti. 2005 mart dönemi MEB Müdür Yardimciligi Sinavini kazandi. Agustos 2005 yilinda müdür vekili olarak Cizre KAYMAKAM MÜMİN HEYBET ILKÖGRETIM Okuluna görevlendirildi.Daha sonra Agustos 2006 da ASAGI ÇESME ILKÖGRETIM OKULU na kurucu Müdür olarak atandi 27 Nisan da da Asagi Çesme Ilkögretim Okulu müdürlügüne asaleten atandi. Kaymakam Mümin Heybet İlköğretim Okulu ve Aşağı Çeşme İlköğretim Okulunda haziran 2007 ye kadar müdürlük yaptı. 2007 yılında kendi isteği ile Zonguldak Ereğli ilçesi Dedeler ilköğretim okulu sınıf öğretmenliğine atandı. HAZIRAN 2007 de Kdz Ereğli Dedeler İlköğretim Okuluna Müdür Yetkili Öğretmen olarak görevlendirildi.  Ormanlı İlköğretim Okulunda 4 yıl müdür olarak  görev yaptı  Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev  yaptıktan sonra  Okulumuza 6 ekim 2014 tarihinde asaleten okul müdürü olarak atandı halen okulumuzda görev yapmaktadır.  DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ VE DENETİMİ LANINDA  ve  BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ alanında   yüksek lisans yapmaktadır.
.